Kit supraveghere si securitate

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre
Camera de supraveghere poate  fi integrata intr-un sistem cu camere de exterior si de interior (exclusiv sau mixt), cu camere analogice sau digitale (sau mixt), cu camere IP sau Wireless. In functie de camere, unitatea de inregistrare poate fi DVR (analog) sau NVR (digital). Camerele si DVR-urile pot avea rezolutii Full HD de 2MP sau 3MP, ca si 5MP Quad HD sau 8MP 4K. DVR-urile si camerele video este bine sa suporte aceeasi definitie video.
Inainte de a instala un kit de supraveghere, trebuie sa ti cont de mai multi factori in functie de casa ta si de nevoile aferente, pentru o securizare eficienta a locuintei tale.
Cele mai bune sisteme de supraveghere evident ca costa  ceva mai mult, datorita calitatilor pe care acestea le au si trebuie sa ti cont in primul rand de calitatea imaginii pe care vrei  sa o ai si acesta se refera la rezolutie.Cu cat rezolutia este mai mare cu atat calitatea imaginilor si a inregistrarilor este mai mare . Trebuie sa iei in calcul si daca camerele au functia de zoom pentru focusarea pe chipurile oamenilor.
Al doilea detaliu ca importanta atunci cand ne gandim la caracteristici este functia de vedere nocturna pentru o filmare de calitate si pe timpul noptii ,urmat de microfon bidirectional  care permit monitorizarea sunetelor sau comunicarea direct cu persoana respectiva.
Camera de supraveghere poate fi atat wireless cu inregistrare pe slot card  cat si cu stocare pe un dvr . Despre camere de supraveghere mai mentionam ca trebuie sa ti cont de unghiul de vizualizare,de confidentialitate,alerte pe telefonul mobil,sirene incorporate,lumini etc.
Camera de supraveghere wireless sau cu dvr
Indiferent pentru ce camera de supraveghere optezi trebuie sa fi constient si sa iei in seama fiecare caracteristica si particularitate al fiecarei camere sau sistem supraveghere ,lucru care determina calitatea si eficienta securitatii pentru care decizi sa faci pasul.

Suport clienti 08.00-18.00

+40721851381 contact@eleqtro.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!