Senzori smart

Afiseaza: 1-14 din 14 produse

 Filtre
Există o serie de motive pentru care ați dori să instalați un senzor inteligent ,care vă pot menține casa în siguranță și oferi un nivel ridicat de securitate de asemenea, utilizați pentru a monitoriza diverse aspecte ale casei dvs.  Una dintre cele mai populare utilizări pentru senzorii din casa smart este pe piața securității locuinței. Acestia  pot fi folosiți pentru a detecta schimbările de temperatură, nivelul de umiditate și nivelul de fum și vă pot avertiza cu privire la un potențial pericol. De asemenea, pot fi folosiți pentru a monitoriza și proteja împotriva inundațiilor, incendiilor și a altor situații de urgență.
Senzorii pentru casa inteligenta  au nevoie de un hub inteligent pentru a funcționa și pentru a crea un sistem de alarmă cu control direct de pe telefon.Hub-ul este creierul sistemului și este responsabil de conectarea senzorilor la internet și de trimiterea notificărilor de alarmă către telefon. Există o varietate modele disponibile pe piață și fiecare are propriile caracteristici și capacități unice.Fiecare  are propriile puncte forte și puncte slabe și este important să alegeți unul care să se potrivească nevoilor sistemului de alarmă iar odată ales  următorul pas este configurarea senzorilor.Fiecare senzor inteligent are propriile nevoi unice și este important să ii configurați corect  pentru a vă asigura că aceștia trimit notificări de alarmă precise. 
senzori inteligenti cu control wireless

Întrerupătoarele fac si ele parte din acele dispozitive pe care trebuie sa le ai daca vrei sa ai o automatizare de top ,iar intrerupatoarele inteligente  impreuna cu senzorii te ajuta sa faci tot felul de scenarii inteligente in functie de nevoile si preferintele tale . De exemplu, le puteți utiliza pentru a economisi energie atunci când nu sunteți acasă, prin oprirea automată a dispozitivelor din locuință sau pentru a economisi energie atunci când nu utilizati un dispozitiv. De exemplu, ați putea să porniți priza inteligentă atunci când doriți să vă folosiți laptopul și să opriți întrerupătorul inteligent atunci când ați terminat.Scenariile fac tot mai placuta ideea de casa smart mai ales ca se pot adauga si senzor de lumina,temperatura,gaz,fum,inundatie ,umiditate ceea ce duce la nivelulul urmator automatizarea.
VEZI SI PRIZE INTELIGENTE
Un senzor inteligent conectat prin hub smart la o electrovalva inteligenta poate lua decizii automate atunci cand se detecteaza pericol in locuinta iar sirenele pornesc ,iar  alarma este trimisa si direct pe telefon.Acum ca te-ai lamurit si informat cat de cat ,ce te mai  opreste sa iti doresti si tu o alarma cu senzori incorporati?

Suport clienti 08.00-18.00

+40721851381 contact@eleqtro.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!