Racitoare de aer

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre
Aparatele de racire a aerului sunt de multe ori confundate cu sistemele de climatizare, chiar daca constructia lor se bazeaza pe un alt principiu.Foarte usor reusesc sa racoreasca aerul din camera in zilele toride de vara. Aparatele de racire a aerului combina ventilatoarele si mini climatizarile intr-un singur aparat. Principalul avantaj al acestor aparate il reprezinta consumul redus de energie, greutatea redusa si mobilitatea ridicata. Daca doriti sa va gasiti aparatul de racire a aerului potrivit pentru dumneavoastra trebuie sa tineti cont de cateva criterii esentiale, pentru ca vara sa aveti un aer rece in camera.

Cea mai mare diferenta  dintre aerul conditionat si aparatul de racire este faptul ca racitorul de aer nu utilizeaza  agent frigorific. Ventilatorul puternic trage aerul prin partea din spate si il sufla in fata. In interiorul dispozitivului este un container care poate fi umplut cu pachete de gheata care au fost congelate anterior in congelator.In timpul functionarii, aerul trece prin bateria de racire si se raceste. Aerul mai rece trece apoi in partea din fata.

Rezultatul este o reducere a temperaturii camerei, dar efectul este oarecum mai slab decat la ‚Äč‚Äčaparatele de aer conditionat. In loc de pachete de gheata poate fi umplut cu apa rece, dar efectul este mai redus . Racitorul de aer serveste scopului sau,pana cand pachetele de gheata se topesc- apoi functioneaza ca un ventilator obisnuit pana cand reumpleti sacii cu gheata.

Suport clienti 08.00-18.00

+40721851381 contact@eleqtro.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!