Prize si prelungitoare smart

Afiseaza: 1-19 din 19 produse

 Filtre

Ce este o priza smart?

Atât priza smart, cât și extensia inteligentă adica prelungitorul , sunt dispozitive care se conectează direct la priza de perete și au cel puțin o priză proprie care permite conectarea unui dispozitiv. Funcționarea dispozitivului poate fi apoi controlată de pe un smartphone, o tabletă sau un alt dispozitiv conectat. Cu alte cuvinte, priza inteligentă este un dispozitiv a cărei alimentare poate fi pornită sau oprită de la distanță. Conectarea se face cel mai adesea prin intermediul rețelei WiFi de acasa, dar există și unități cu conectivitate Bluetooth prin tehnologia Mesh.
Există o mulțime de motive pentru a recomanda priza smart -  acestea oferă o serie de avantaje față de cele tradiționale. În primul rând, sunt mai eficiente din punct de vedere energetic, asta înseamnă că veți economisi bani pe facturile de electricitate și veți contribui, de asemenea, la reducerea emisiilor de carbon. În plus, prizele inteligente sunt mai sigure , sunt ignifuge și sunt mai ușor de controlat, acestea sunt compatibile cu o varietate de dispozitive și aparate, ceea ce facilitează conectarea dispozitivelor dvs. la rețea. Și, în cele din urmă, sunt mai ușor de utilizat datorita controlului din meniul telefonului al dispozitivelor dvs. dintr-un singur loc. Așadar, dacă sunteți în căutarea unei modalități de a îmbunătăți conectivitatea casei dvs. sau de a vă face dispozitivele mai accesibile, o priză inteligentă este soluția perfectă.
Priza smart cu control din aplicatie
Dar ca sa extragem tot ce este mai bun de la prize wifi ,ideal ar fi ca sa le conectam cu un hub inteligent compatibil , ideal ar fi sa fie acelasi brand pentru maximum de date si feedback in aplicatie .Astfel acestea se pot integra excelent in sistemul de casa inteligenta ,avand posibilitatea de a crea scene inteligente pentru un confort sporit.  Cu o priză inteligentă, vă puteți controla aparatele de oriunde din lume, folosind smartphone-ul sau tableta. Trebuie doar să descărcați aplicația și să vă conectați dispozitivul la internet. Apoi, puteți controla totul de pe telefon - de la aprinderea luminilor daca aveti o lampa normala  până la pornirea cuptorului. Și pentru că o priză  se conectează la internet, o puteți folosi și pentru a controla aparate care nu sunt inteligente - cum ar fi televizorul , umidificatorul sau DVD player-ul. Este ca și cum ați avea propriul asistent personal la îndemână, ceea ce vă face viața mai ușoară și mai convenabilă.
Sa nu uitam de senzorii inteligenti cu ajutorul carora putem trece la urmatorul nivel al automatizarii si astfel putem folosii priza  wireless in tot felul de scenarii inteligente.De exemplu putem seta senzorul de pe usa principala, la o anumita ora, cand sesizeaza ca s-a inchis usa sa stinga dispozitivele presetate in prealabil de noi ,prin actionarea prizelor .
Așadar, de ce să mai așteptați? Investiți astăzi într-o priză smart și începeți să trăiți viața pe care v-ați dorit-o întotdeauna.

Suport clienti 08.00-18.00

+40721851381 contact@eleqtro.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!