Huburi case smart

Afiseaza: 1-24 din 26 produse

 Filtre
 Hubul inteligent,este  cel mai smart  mod de a da viață casei dvs. Acest hub elegant și avansat tehnologic  este creierul casei dvs., reunind toate produsele dvs. inteligente într-un singur loc. Este ușor de configurat, compatibil cu o gamă largă de produse și poate fi controlat de oriunde cu ajutorul unei aplicații de pe smartphone sau tabletă. În plus, arată foarte bine în orice casă, ceea ce îl face să fie un accesoriu perfect pentru orice casă .
Aplicația de pe care se pot controla este compatibilă atât cu dispozitivele Android, cât și cu cele iOS și poate fi descărcată din Google Play Store sau direct din App Store. Odată instalată, vă puteți configura acest hub inteligent și puteți începe să controlați orice dispozitiv de pe telefon. Vă permite, de asemenea, să creați un program pentru dispozitivele dvs., astfel încât să puteți seta luminile  cu ajutorul intrerupatoarelor smart să se aprindă sau să se stingă la o anumită oră în fiecare zi. În plus, puteți crea un mod de vacanță , astfel încât toate dispozitivele să fie oprite la o anumită dată și oră. De asemenea, puteți configura reguli pentru detectarea mișcării pe aplicatie ,putand  controla diverse dispozitive pe măsură ce vă apropiați sau vă îndepărtați de ele. De asemenea, puteți crea o listă de favorite  pentru a putea accesa cu ușurință dispozitivele preferate.
Hub inteligent control din aplicatie
Un element esential in ceea ce priveste locuinta, este securitatea care cu ajutorul senzorilor inteligenti o poate face cu brio putand adauga in aplicatie senzori magnetici de usi si ferestre,de miscare si o sirena inteligenta care impreuna protejeaza casa de infractori iar cealalta categorie este cea a senzorilor de siguranta care fac din acest hub inteligent un accesoriu esential ,deoarece senzorii de fum,gaz,inundatie ne anunta daca exista vreo scurgere sau vreun incendiu putand impreuna cu alte produse sa ia decizii automate.Impreuna cu prizele inteligente ,telecomanda poate controla si electrocasnicele din casa de la distanta fara prea mult efort.

Imaginați-vă că veniți acasă după o zi lungă de muncă și nu trebuie să vă ridicați pentru a aprinde luminile sau pentru a regla termostatul. Cu aceste telecomenzi inteligente, puteți face totul din palmă,ele vă permit să reglați luminozitatea , să schimbați canalele de pe televizor și să căutați programe - toate acestea cu un simplu clic pe un buton. Conectivitatea la asistentii  inteligenti Google Home si Amazon Alexa  ofera posibilitatea controlului cu ajutorul vocii  "Urmărește un film" sau "Du-te la culcare", astfel încât nici măcar nu trebuie să ridicați telefonul de pe canapea pentru a începe să le folosiți. 
Așadar, de ce să mai așteptați? Dă viață casei tale cu acest produs  astăzi!
VEZI CASE INTELIGENTE

Suport clienti 08.00-18.00

+40721851381 contact@eleqtro.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!