Dispozitive smart

Afiseaza: 1-24 din 29 produse

 Filtre
Întrerupătoarele inteligente de iluminat, termostatele, camerele și alte dispozitive inteligente vă permit să controlați diverse aspecte ale vieții dvs. atunci când sunteți acasă și să faceți rutina zilnică mai ușoară și mai confortabilă. De asemenea, este important să vă amintiți că locuințele inteligente nu sunt perfecte. Vor avea și ele inconveniente  , ca orice altă tehnologie.Cu toate astea mai sunt si alte gadget-uri care  pot face viata mai usoara si pot imbunatatii confortul ,nu este doar despre case inteligente ,care ocupa un loc fruntas cand vine vorba despre locuinte .
Puteți opta pentru un sistem de alarmă tradițional sau puteți opta pentru ceva mai avansat, cum ar fi un sistem inteligent. Probabil că cea din urmă variantă este mai bună, nu-i așa? Noi am spune că da. De ce? Pentru că sistemele inteligente vin cu caracteristici de securitate de top pe care sistemele de alarmă tradiționale nu le au.
Dispozitive smart
Pe langa acestea, o mare popularitate pe acest segment au luat-o dispozitivele inteligente cum sunt aspiratoarele robot care pot fi controlate cu o aplicatie mobila de la distanta si care isi calculeaza singure aria de curatat sau se pot limita sa  faca curat doar in zona setata de noi .Jucariile au si ele incorporate diverse tehnologii smart pentru a le imbunatatii si a le face mai interesante fiind disponibile chiar si jucarii pentru animale de companie.De asemenea umidificatoarele si purificatoarele au castigat un loc semnificativ in casele noastre aducand un plus valoare vietii noastre.
Aceste produse sunt modalitatea perfectă de a vă îmbunătăți viața și de a o face mai ușoară ca niciodată. Cu aceste dispozitive, veți putea face orice, de la urmărirea obiectivelor de fitness până la configurarea propriului sistem de securitate pentru casă. Așadar, de ce să mai așteptați? Comandă-ți astăzi dispozitivele inteligente și începe să-ți îmbunătățești viața de azi!

Suport clienti 08.00-18.00

+40721851381 contact@eleqtro.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!