SISTEME SMART HOME

Afiseaza: 1-24 din 238 produse

 Filtre
 
Vă prezentăm Casa Inteligentă care functioneaza cu dispozitive inteligente pentru a vă face viața mai confortabilă, mai relaxată și mai lipsită de griji, este implementarea practică a Internetului lucrurilor (IoT). Acest sistem este un concept care presupune utilizarea internetului pentru a conecta între ele diferite dispozitive, servicii și sisteme automatizate, formând o rețea de obiecte smart. Casele inteligente sunt un exemplu perfect de IoT în acțiune. Ea vă permite să vă controlați sau să vă monitorizați dispozitivele inteligente de la distanță pentru a vă face viața mai ușoară. În plus, este foarte ușor de configurat și de utilizat. Așadar, ce mai aștepți? Achiziționați produse de calitate in acest sens astăzi și începeți să trăiți viața fără griji pe care o meritați!Este timpul sa faceti primul pas spre tehnologie cu un sistem de casa inteligenta.
Casa inteligenta cu control aplicatie

VEZI SI INTRERUPATOARE SMART

O casă inteligentă este făcută să reacționeze și să răspundă prompt cerințelor tale sau ale familiei tale. Bineînțeles, cerințele se schimbă de la zi la zi și de la persoană la persoană. Sistemele bazate pe inteligența artificială procesează toate aceste informații și acoperă nevoile fiecărui locatar, prin acțiuni individuale sau scenarii prestabilite. În plus, acestea pot să meargă chiar mai departe și să facă noi recomandări pe baza comportamentelor anterioare ale userilor.  
Daca vrei sa incepi un proiect de casa sau vrei sa faci un upgrade, uite ce ar trebui sa sti! Acestea functioneaza impreuna cu o serie de senzori inteligenti dar si cu alte device-uri care sunt interconectate prin radiofrecventa  ,bluetooth  si infrarosu ca de exemplu intrerupatoare,prize dar si toate electrocasnicele din casa care au o telecomanda cu infrarosu pot fi adaugate in sistem cu ajutorul unui hub inteligent sau telecomanda universala astfel  pot fi controlate si acestea direct de pe telefon.Ceea ce face ca lucrurile sa fie super interesante este faptul ca astfel ai control asupra tuturor dispozitivelor din casa ta chiar daca nu esti acasa si poti  seta spre exemplu aerul conditionat sa racoreasca locuinta inainte de venirea ta acasa sau sa incalzeasca locuinta cu 3 grade pentru un confort sporit.

Suport clienti 08.00-18.00

+40721851381 contact@eleqtro.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!