Camere supraveghere wireless

Afiseaza: 1-24 din 24 produse

 Filtre

Camera de supraveghere wifi

Camerele de supraveghere wifi sunt una dintre cele mai populare soluții de monitorizare video pentru locuințe și afaceri. Acestea oferă o gamă largă de avantaje, inclusiv faptul că pot fi instalate în orice loc și sunt ușor de utilizat. De asemenea, cele wireless au o rază de acoperire mai mare decât camerele cu fir, astfel încât să puteți monitoriza întregul perimetru al unei proprietăți.
Vezi sisteme de supraveghere

Camera de supraveghere cu acumulatori

Cele mai bune camere de supraveghere pot fi si cele cu acumulatori care pot fi o caracteristică importantă a unei camere wireless. Acestea pot fi utilizate pentru a asigura alimentarea camerei în cazul în care există întreruperi ale energiei electrice sau pentru a menţine camera funcţională în condiţii de iluminare scăzută. De obicei, acumulatorii sunt reîncărcabili şi se pot schimba, astfel încât camera poate fi folosită pe o perioadă mai lungă de timp.

Camera de supraveghere cu panou solar

O camera  wifi cu panou solar este una dintre cele mai bune soluții pentru a vă asigura că înregistrările video sunt clare și fiabile. Acestea sunt echipate cu panouri solare care se pot încărca în mod autonom, chiar și în condiții de lumină redusă. De asemenea, au o durată de viață mai lungă decât alte modele, ceea ce le face ideale pentru aplicații video exterioare.

Camera de supraveghere interior dar si cele de exterior, cu inregistrare pe orizontala si verticala direct din atingerea ecranului telefonului. Beneficiaza si de un microfon bidirectional incorporat, inregistrare pe carduri memorie și rotire completa  pan tilt pentru a dubla cea mai utila suprafața posibila.
Dar mai este un produs  care poate fi folosit ca si camera ip wireless,si anume videointerfonul wireless care pe langa functia de interfon cu display video si control direct de pe telefon poate fi utilizat si  fara fir numai ca acestea prezinta un mic dezavantaj ,unghiul de vizualizare destul  de redus ,dar este echipat cu senzor de miscare si vedere infrarosu ,asa ca putem viziona excelent zona din afara curtii .Inca nu te-ai decis ? Ce mai astepti si tu pentru a-ti supraveghea bunurile si pe cei dragi?

Suport clienti 08.00-18.00

+40721851381 contact@eleqtro.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!