icon Hubul inteligent Broadlink RM4C PRO

Hubul inteligent Broadlink RM4C PRO
Exista momente cand ne este lene sa coboram din pat ca sa stingem lumina sau sa deschidem rulourile sau sa iei telecomanda ca sa pornesti aerul conditionat pentru este dimineata si deja iti este cald .Atunci de ce sa nu simplificam toate acestea si sa le controlam direct de pe telefon cu ajutorul unui mic prieten si anume hubul inteligent Broadlink RM4C PRO.
Hub inteligent wifi Broadlink rm4c pro
Hubul inteligent Broadlink RM4C Pro poate controla toate dispozitivele care folosesc telecomanda cu infrarosu ,astfel puteti integra toate telecomenzile direct in aplicatia mobila si controla direct de pe telefon.Suporta peste 8.000 dispozitive cu Wi-Fi, IR sau RF, inclusiv televizoare, DVD playere, aparate de aer conditionat, perdele electrice, lampi si dispozitive audio etc. Puteti crea scene personalizate, ce pot fi controlate de la distanta.
Hubul smart poate controla intrerupatoarele inteligente cat si senzori smart de la distanta si cu ajutorul asistentilor inteligenti Google si Alexa.
Telecomanda universala wifi Broadlink rm4c pro
Cu ajutorul aplicatiei, puteti porni sau opri aparatele de la distanta sau va puteti programa dispozitivele sa functioneze chiar si atunci cand nu sunteti acasa.Acest mic gadget inteligent ,depaseste toate barierele tehnologice controland toate dispozitivele cu radiofrecventa pe o raza de pana la 50 de metri si realizeaza legatura dintre controlul de la distanta prin wifi si modul scenelor din fiecare incapere.
 

Suport clienti 08.00-18.00

+40721851381 contact@eleqtro.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!