icon Hubul inteligent Beok control actuatoare CTT-10

Hubul inteligent Beok control actuatoare CTT-10
Ce poate fi mai placut decat sa poti controla sistemul de incalzire al casei tale cu hubul inteligent Beok CTT-10 pentru incalzirea in pardoseala ,astfel acesta faciliteaza reglarea temperaturii ambientale la nivelul pe care il considerati optim.Prin intermediul acestuia mentineti si ajustati valorile pe care le setati pentru functionarea intregului sistem de incalzire. Atunci cand avem controlul asupra sistemului de incalzire in pardoseala nu vom intalni pierderi!Acest dispozitiv are rolul de a controla termostatele si actuatoarele care fac parte din sistemul de incalzire in pardoseala.
Pentru a beneficia la maxim de confortul dorit,este important sa avem la indemana si resursele care sa ne ofere posibilitatea de a ne seta propriul interval de temperatura,iar acest lucru este posibil cu ajutorul hubului Beok CCT-10 care poate controla pana la 8 actuatoare si termostate.
Hub inteligent Beok
Functia inteligenta de supraincalzire face ca acest produs sa fie foarte util,deoarece poate preveni suprasolicitarile la nivelul de incalzire,oferind siguranta si ambinetul perfect fara sa simtim vreun disconfort.Atunci cand avem controlul asupra sistemului de incalzire nu vom avea pierderi.Hubul are rolul de a controla distributia agentului termic,lucru care face ca pierderile sa nu existe sau sa fie foarte mici,datorita faptului ca temperatura este monitorizata.
hub inteligent Beok ctt-10
 • client

  Emilia Somu

  quot O experienta placuta am fost indrumata si mi s- a explicat totul despre produs si am fost ajutata si la instalare . Multumesc si cu siguranta voi mai cumpara ,recomand cu drag !!
 • client

  Adrian Nita

  quot Ma declar extrem de multumit de la site care permite comandarea foarte usoara a produselor , la interactiune care este foarte ok si pana la livrare care este rapida. Si preturile sunt foarte ok si daca comanzi mai mult primesti reduceri , cadouri.
 • P I

  Petcu Ion

  quot Usor de cumparat de pe site merge si fara cont lucru care mi-a placut ,multe metode de plata si chiar si plata in rate ,preturi foarte ok .
 • client

  Nicoleta Petcu

  quot Desi nu ma pricepeam deloc sa explic stiam ce doresc iar cei de la ELEQTRO mi au explicat cu multa rabdare pas cu pas si mi-au recomandat ce produse sa achizitionez si ce avantaje sau dezavantaje au anumite produse.Am cumparat o centrala Geeklink si intrerupatoare inteligente si m au ajutat prin apel video sa setez intrerupatoarele. Recomand  au si montaj inclus .
 • client

  George Pavel

  quot Boxele lor sunt chiar smart mi-am luat doua care au si lampa smart incoporata si radio. Produsele exact ca in descriere ,livrarea rapida daca este pe stoc magazin produsul. 

Suport clienti 08.00-18.00

+40721851381 contact@eleqtro.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!