icon Cel mai nou hub inteligent pentru casa smart Mesh Thinker

Cel mai nou hub inteligent pentru casa smart Mesh Thinker
Hubul inteligent Mesh Thinker de la Geeklink este o gazda inteligenta si un centru de control prin aplicatie mobila ce permite conectarea in cloud ,iar dispozitivele se adauga prin bluetooth  adica controlul comenzilor de procesare si stocarea de date a dispozitivului se face prin bluetooth sustinand extinderea pe mai multe niveluri al centralei pentru a obtine o acoperire mult mai inteligenta a unei zone mai mari.

Hub inteligent Mesh Thinker
Haideti sa vorbim despre functiile pe care le are acest hub inteligent care poate functiona impreuna cu accesoriile pentru case smart pentru a putea realiza urmatoarele sarcini:
FUNCTIA DE ILUMINARE
Scenariu inteligent iluminat Geeklink
CONTROLUL DRAPERIILOR SAU ROLETELOR 
Controlul draperiilor Geeklink

SCENARII DE CASA INTELIGENTA

Scenariu casa inteligenta Geeklink
Iata cateva exemple de scenarii inteligente de casa smart: 1. Cand ajungi acasa printr-un scenariu predefinit poti sa aprinzi toate luminile din casa sau anumite lumini printr-o apasare de buton 2.Poti crea un scenariu pe care il putem numi FILM iar cand apasam pe butonul de scenariu film sau mai bine lansam comanda catre Google sau Alexa vocal si se poate aprinde tv-ul,soundbar-ul,se stinge lumina ,se trage draperia si porneste semineul .Tare nu? Cu Geeklink totul este posibil.3. Impreuna cu senzori inteligenti Geeklink poti seta ca anumite zone sa se aprinda cand detecteaza miscare noaptea sau sa se stinga cand numai detecteaza persoane.4.Impreuna cu o valva inteligenta Geeklink putem comanda pornirea apei pentru sistemul de irigatii. Si scenariile pot continua la nesfarsit dar asta in functie de nivelul de automatizare al locuintei tale.

SECURITATE

Scenariu de securitate Geeklink
Cand te duci la toaleta pe timpul noptii senzorul de miscare va detecteaza si va trimite semnalul la gazda care va comunica cu intrerupatorul si porneste lumina.


Un alt scenariu inteligent este acela de a inchide draperia si a stinge lumina dintr-un singur buton direct din pat.Controlul luminii si controlul scenariilor va permite sa controlati mai multe aparate cu un singur buton.O alta functie ce se poate seta este functia de cronometru ce permite dispozitivelor inteligente sa functioneze automat in functie de timp.De exemplu cand se insereaza se aprinde lumina automat pentru tine.Reglarea temperaturii inteligenta prin care gateway ul Mesh Thinker functioneaza cu termostatul central de aer conditionat Geeklink sau cu controlerul universal IR pentru a regla climatul locuintei.
Scenariu : setat de la 18.00 pana la 19.00 cand senzorul usii tale detecteaza usa deschisa se va aprinde lumina automat pentru tine.
Avantajul acestei noi tehnologii Mesh BLE tip plasa este ca toate dispozitivele se conecteaza la gazda iar subdispozitivele functioneaza ca o extensie de semnal iar toate comenzile vor fi trimise la gazda.
Tehnologia Mesh Geeklink
Aceasta tehnologie cu bluetooth permite interconectarea si comunicarea unui numar mare de dispozitive.Va permite sa creati retele mari bazate pe mai multe gazde,in aceasta retea ar putea exista zeci ,sute sau chiar mii de subdispozitive Bluetooth mesh care se interconecteaza si comunica si contruiesc INTERNET OF THINGS pentru tine.
Haideti sa recapitulam cam ce poate face hubul inteligent Mesh Thinker Geeklink care controleaza iluminatul casei ,draperiile,aerul conditionat direct din aplicatie,operare scenarii inteligente prin senzori ,temporizatoare si buton scenariu,sistem de alarma de securitate inteligenta,control vocal prin Alexa si Google Home,scenariile inteligente functioneaza chiar daca nu este internet ,reteaua multi gazde pentru a obtine o acoperire maimare,semnal sub forma de plasa

 
 • client

  Emilia Somu

  quot O experienta placuta am fost indrumata si mi s- a explicat totul despre produs si am fost ajutata si la instalare . Multumesc si cu siguranta voi mai cumpara ,recomand cu drag !!
 • client

  Adrian Nita

  quot Ma declar extrem de multumit de la site care permite comandarea foarte usoara a produselor , la interactiune care este foarte ok si pana la livrare care este rapida. Si preturile sunt foarte ok si daca comanzi mai mult primesti reduceri , cadouri.
 • client

  Nicoleta Petcu

  quot Desi nu ma pricepeam deloc sa explic stiam ce doresc iar cei de la ELEQTRO mi au explicat cu multa rabdare pas cu pas si mi-au recomandat ce produse sa achizitionez si ce avantaje sau dezavantaje au anumite produse.Am cumparat o centrala Geeklink si intrerupatoare inteligente si m au ajutat prin apel video sa setez intrerupatoarele. Recomand  au si montaj inclus .

icon ABONEAZA-TEInregistreaza-te

Suport clienti 08.00-18.00

+40721851381 contact@eleqtro.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!